GALATASARAY Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül ve Mehmet Karlı, iki hafta önce vefat eden Zaman Gazetesi Galatasaray Muhabiri Hacı Hasdemir'in ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.
Emir Sarıgül ve Mehmet Karlı, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.
Sarıgül, milli maçlar arasının takıma oldukça iyi geldiğini belirterek, "Galatasaray için her maç çok önem taşıyor. Her maça üç puan için çıkıyoruz. Yarın kendi sahamızda Sivasspor ile önemli maça çıkacağız. Takımının motivasyonunun iyi olduğunu biliyoruz. Milli arada oyuncularımız hem kondisyon hem de dinlenme açısından iyi noktaya geldi. Yarın önce Sivasspor'u ardından da çarşamba günü Real Madrid maçlarını kazanıp üç puan serisine devam ederiz" dedi.
Ligde Galatasaray'ın lider Fenerbahçe'den 9 puan geride kaldığını ancak bunun kapanmasının zor olmadığını kaydeden Emir Sarıgül, "Şu anda zirve yarışında 9 puan gerideyiz. Bu fark kapanmayacak değil. Biz teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Öncelikli hedefimiz önce Sivasspor maçını kazanmak ardından da Real Madrid maçından üç puanla dönmek istiyoruz. Galatasaray hiçbir zaman geriye düşmez. Bazı zaman puan kayıpları olabilir. Gerilerde görülebilir. Sezonun ilk yarısı bile bitmedi. Lig uzun bir maraton. 9 puanlık fark kapanmayacak değil. Geçmiş yıllardaki tecrübelerimizden bunun kapandığını biliyoruz. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Bizim yönetim olarak iki hedefimiz var. Birincisi Ayyıldızlı bayrağımızı önemli yerlere getirmek, ikincisi de geçmişlerde olduğu gibi mayıs ayında şampiyonluk kupasını kazanmaktır" ifadelerini kullandı.
Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Karlı ise, "Lig yarışının üçte biri bitti. Mayıs ayında kupayı kaldırabilmek için taraftarlara güvence verebiliriz" diye konuştu. (GH/FG)