Galatasaray'ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Kayserispor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından Sarı-kırmızılı taraftarlar önce teknik direktör Roberto Mancini'yi, ardından da yönetimi istifaya çağırdı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından tribünlerden bir süre, "Mancini istifa" sesleri yükseldi. Daha sonra taraftarlar uzun süre, "Yönetim istifa" şeklinde bağırdılar. İstifa seslerinin ardından da taraftarlar, "İmparator Fatih Terim" diye uzun süre bağırdılar.

KAYSERİSPOR ALKIŞLANDI

Kayserispor'un 90+5. dakikasında gelen galibiyet golünün ardından Galatasaraylı taraftarlar, Kayserisporlu futbolcuları alkışladı.

ARENA BOŞALDI, TRİBÜNLER TEPKİLİ...SELÇUK ISLIKLANDI

Galatasaray'ın Karabük beraberliği ardından Chelsea yenilgisi ile Şampiyonlar Ligi'ne veda edişi Kayserispor maçında tribünleri etkiledi. Sarı kırmızılı ekibin bu sezon bütün maçlarında tribünleri dolduran taraftarlarının Kayserispor maçına ilgisinin azlığı dikkati çekti. Tribünlerde büyük boşluklar vardı.

Maç öncesi açıklanan kadroda Drogba, Chedjou, Burdiso ve Eboue'nin olmaması dikkati çekti. Yabancı oyuncular içinde genç Lucas Ontivero 18 kişilik kadroda kendine yedek kulübesinde yer buldu. Ontivero maçın ikinci yarısında Hajroviç'in yerine oyuna girdi. Böylece transferi sonrasında kupa maçlarında görev yapan Ontivero ilk kez ligde forma giydi

Galatasaray'ın ısınmaya çıktığı tişörtlerinin arkasına twitter simgesi vardı. Sarı-kırmızılılar böylelikle twitter yasağını protesto etmiş oldu.

Galatasaray'ın efsane başkanlarında Özhan Canaydın maçtan skorboardda fotoğrafı gösterilerek anıldı.

Galatasaray taraftarları maç öncesinde oyuncuları tribünlere çağırmadı. Kötü sonuçların ardından futbolculara tepki koyuldu.

Maçın ilk yarısında sarı kart gören Melo cezalı duruma düştü ve önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Mancini 82. dakikada Selçuk İnan'ı oyundan aldı bu dakikada tribünlerin bir bölümü Selçuk İnan'ı ıslıkladı.

Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma'nın maç boyu yedek kulübesinde bir teknik adam gibi sürekli taktik vermesi de dikkati çekti.

ERGİN ATAMAN'A BÜYÜK ONUR

Galatasaray Kulübü resmi siteden basket takımının koçu Ergin Ataman'ın Basketbol Milli Takımı çalıştırıcılığına getirilmesini gururla takdim etti. Bu gelişme üzerine sosyal medyada yer alan Galatasaray taraftarları Fatih Terim'e Milli Takımı çalıştırdığı için neden aynı saygı ve hoşgörünün gösterilmediğini sordu. Galatasaray Yönetimi resmi siteden Ergin Ataman'ın göreve getirilişini şöyle duyurdu.

"Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol takımının başarılı koçu Ergin Ataman, önümüzdeki üç yıl boyunca, sezonun bitimindeki tatil sürelerinde Milli Takım'ın hocalığını da yürütecek.

Basketbol Federasyonu'ndan gelen istek üzerine, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sezon sonundaki izin süresince, Ataman'ın, milli takımın başına geçmesinde hiçbir sorun olmadığını ve Galatasaray olarak bundan onur duyacaklarını belirtti.

Galatasaray yönetimi, Bayan Voleybol takımının koçuna da, aynı şekilde milli takımı çalıştırma iznini vermişti.

Ergin Ataman, sezon aralarındaki yaz tatilinde, milli takımı çalıştırdıktan sonra, yeni başarılara imza atmak için Galatasaray'daki görevine devam edecek.

Uzun yıllar sonra takımımıza şampiyonluk sevinci yaşatan; bu sezon da hem üst üste ikinci şampiyonluğa, hem de Avrupa'da tarihi bir zafere koşan hocamıza, yeni görevinde de şimdiden başarılar diliyoruz."

KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL /

kç(gh)