Spor Toto Süper Lig 'de Galatasaray ile Trabzonspor 121. kez karşı karşıya gelecek. Maça saatler kala önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman oynanacağı da belli oldu. GS Trabzonspor maçı saat kaçta sorusunun cevabı haberimizde. Galatasaray ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam yapacakları maçla 121. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında, Trabzonspor'un lige yükseldiği 1974-1975 sezonunda başlayan 42 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 120 karşılaşmanın 55'ini Galatasaray, 38'ini Trabzonspor kazandı, 27 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 158,Trabzonspor ise 130 kez gol sevinci yaşadı.

Ligde de Galatasaray önde

Galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde rakibi Trabzonspor'un 12 farkla önünde bulunuyor. Ligde yapılan 85 karşılaşmanın 38'ini Galatasaray, kazandı, 26 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu, 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray 111, Trabzonspor ise 93 gol attı. Sezonun ilk yarısında Trabzon'da yapılan maçı Galatasaray 1-0 kazandı.

GALATASARAY – TRABZONSPOR MAÇI DETAYLARI

Galatasaray – Trabzonspor karşılaşmasının maç detayları aşağıdaki gibidir;

Maç Günü: 21 Şubat 2016 Pazar

Maç Saati: 19:00

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena

Maçın Hakemleri: Deniz Ateş Bitnel, Kemal Yılmaz, Ceyhun Sesigüzel

Yayın: Lig TV

GALATASARAY – TRABZONSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

21 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan Galatasaray – Trabzonspor derbisi biletleri satışa çıktı. 25 TL’den başlayan bilet fiyatları 400 TL’ye kadar çıkıyor. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 400,00 TL

Yüzevler Yemekli - 400,00 TL

3. Kategori - 250,00 TL

4. Kategori - 200,00 TL

5. Kategori - 125,00 TL

6. Kategori - 80,00 TL

7. Kategori - 70,00 TL

8. Kategori - 50,00 TL

9. Kategori - 25,00 TL

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek olan Trabzonspor karşılaşma için hazırlıklarını devam ettiriyor. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Mehmet, Cardozo katılmazken, Okay, Mustafa ve Güray ise takımdan ayrı bir şekilde düz koşu çalışması yaptı. İdmanın ilk bölümüne katılan Aytaç ve Özer istasyon çalışmasının sonrasında çalışmalarına salonda devam ettiler. Bordo Mavililer antrenmanın son kısmında çift kale maç yaptı ve soğuma hareketleriyle antrenmanı sonlandırdı.

HAMİ MANDIRALI'DAN AÇIKLAMALAR

Trabzonspor'un başında Galatasaray'a karşı zorlu bir sınav vermeye hazırlanan Hami Mandıralı zorlu 90 dakika öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’daki ilk teknik adamlık döneminde bıraktığı olumlu izlerin ardından bir kez daha yeni başkan Muharrem Usta tarafından göreve getirilen Hami Mandıralı, ilk maçlarında yaşadığı sıkıntıyı Kayserispor galibiyetiyle, tam da Galatasaray sınavından önce üzerinden attı. Üst üste hem sakatlık hem de cezalarla boğuşan ve ideale yakın kadroyu ancak geçtiğimiz hafta sahaya sürebilen Mandıralı, konuştu.

3 puandan çok futbolcularının ortaya koyduğu istekten mutlu olduğunu dile getiren Karadeniz ekibinin efsane ismi, bu akşam Arena’da oynanacak kritik 90 dakikaya dair hayli iddialı mesajlar yolladı.

‘Göstersinler kendilerini’
“Deplasmanda oynayacağız, Galatasaray ile oynayacağız. Zor bir iş kabul ediyorum. Ancak genel anlamda bir endişem yok. Çünkü benim de baktığımda en az rakibimiz kadar değerli yıldızlarım var. Onların da kendilerini göstermek için bu yeni başlangıç sürecinde sabırsızlandığından eminim. İşte fırsat, göstersinler kendilerini...”

‘Trabzon asla hedefsiz kalmaz’
“Trabzonspor’un kupadan elenmesi gerçekten de hepimizi sarstı. Kötü bir oyun oynamadık ama gol işin meyvası; atamadık, elendik. O elenişten sonra Trabzonspor’un hedefsiz kaldığı konuşuldu hep. Benim bildiğim Trabzonspor’da hiçbir oyuncu hedefsiz kalmaz. Her antrenman, her maç, her dakika bir hedeftir. Oynayanlar için formayı korumak adına, şans bekleyenler için kadroya girmek adına bir fırsattır her şey. Özellikle başkanımızın da söylediği gibi gelecek sezon için çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Herkes bu fırsatların kıymetini, Trabzonspor’da olmanın değerini bilmeli.”

‘Yenilmeyiz demiyorum’
“Galatasaray da bizim gibi bu sezon sıkıntılı günler geçiriyor. Sadece Galatasaray’a değil, tüm takımlara, rakiplere büyük saygım var. Başlarda gerçekten de akla hayale gelmeyecek talihsizlikler yaşadık... Fakat üzerinde durmadık, mazeret üretmedik. Kartlar da, sakatlıklar da işimizin bir parçasıdır diyerek elimizden geleni yaptık.

Kayseri önünde ise ideal denilen kadroya biraz yaklaştık. Oyuncularım o gece 3 puan kadar sergilediği duruş sebebiyle alkışlandı. Hepsi bunun farkında. Bir başlangıç oldu. Yenilmeyiz diye hiçbir iddiam yok. Fakat yenilirken, puan kaybederken bile alkışlanan bir Trabzonspor olmak için uğraşıyoruz...”