1. ÇEYREK: 18-27
2. ÇEYREK: 27-30
3. ÇEYREK: 26-24
4. ÇEYREK: 13-28
MAÇ SONUCU: 84-109
2. periyotun bitmesine saniyeler kala Galatasaray - CSKA Moskova maçında saha karıştı. Hakemlerin kararlarından ötürü tribünler sahaya yabancı madde yağdırmaya başladı. Oyun birkaç dakika aradan sonra kaldığı yerden devam etti.
İLK 5'LER:

G.Saray Odeabank: Alex Tyus, Emir Preldzic, Justin Dentmon, Austin Daye, Sinan Güler
CSKA Moskova: Kurbanov, Nando De Colo, Aaron Jackson, Vorontsevich, James Augustine
YENİ FORMAT
Bu sezon ilk kez lig formatında oynanacak Avrupa Ligi'nde 16 takım yer alıyor. Takımların 30'ar maç yapacağı ligde ilk 8'e giren ekipler, play-off'lara kalacak. Play-off turunda rakiplerine karşı 3 galibiyete ulaşan takımlar, adlarını Dörtlü Final'e yazdıracak. Ligde normal sezon maçları 7 Nisan 2017'de sona erecek. Play-off karşılaşmaları, 18 Nisan-2 Mayıs 2017'de yapılacak. Dörtlü Final organizasyonu iseİstanbul'un ev sahipliğinde 19-21 Mayıs 2017'de gerçekleştirilecek.       
GALATASARAY ODEABANK
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, tarihinde 4. kez EuroLeague’de mücadele edecek. Toplamda 67 maça çıkan Sarı-Kırmızılılar, bu karşılaşmalardan 26 galibiyet - 41 mağlubiyet aldı. Galatasaray Odeabank Avrupa Kupası maçlarında son 10 maçtır iç sahada yenilmiyor. 2015-16 sezonunun  toplamında ise 12 iç saha maçının 11’ini kazanmasını bildi.
Justin Dentmon 2 asist daha ürettiği takdirde EuroLeague kariyerinde 100. asistini yapmış olacak. Dentmon, EuroLeague’de son yirmi dört maçında en az bir üçlük isabetiyle oynadı. Alex Tyus 1 blok daha yaptığı takdirde EuroLeague kariyerinde 100. bloğunu yapmış olacak. Tyus, 1.5 blok ortalamasıyla EuroLeague’in tüm zamanlarında dokuzuncu sırasında yer alıyor. Can Korkmaz, Orhan Hacıyeva ve Russ Smith; CSKA Moskova karşısında süre almaları halinde  EuroLeague’de ilk kez forma giymiş olacaklar.
EuroLeague’de 9 yıl oynayan Emir Preldzic, Galatasaray'da en uzun sene EuroLeague’de forma giyen oyuncu konumunda (Sinan Güler 7, Vladimir Micov 5 yıl). Jon Diebler, son EuroLeague sezonunda Anadolu Efes ile %49.5 üçlük yüzdesiyle oynayarak sezonu dördüncü sırada tamamladı.
RAKİP CSKA MOSKOVA
Rusya’nın Moskova kentinde 1924 yılında kurulan CSKA Moskova, Rusya Ligi ve EuroLeague’de mücadele ediyor. CSKA Moskova, Avrupa’da en başarılı basketboltakımları arasında yer alıyor. 24 kez Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği (SSCB) şampiyonluğu, 22 kez Rusya Ligi şampiyonluğu, 7  kez de EuroLeague şampiyonluğu yaşamıştır. Son EuroLeague şampiyonluğunu ise geçen sezon yaşadı. CSKA Moskova, geçen sezon EuroLeague’de oynadığı 29 maçta 24 galibiyet aldı. Rus ekibi, 5  mağlubiyetinin 4’ünü deplasman maçlarında aldı.
CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis, Galatasaray’a karşı 6 maça çıktı. Yunankoç, bu 6 karşılaşmanın 3’ünde galip gelmeyi başarırken, 3 maçı da kaybetti.