Galatasaray Liv Hospital'ın yeni transferi Pietro Aradori için Liv Hospital Ulus'ta şube koordinatörü Murat Özyer'in de katıldığı bir imza töreni düzenlendi.

BASKETBOLDA DA ÖNEMLİ BİR OYUNCUYLA ANLAŞTIK

Törene başlarken kısaca oyuncuyu tanıtan ve beklentileri ortaya koyan Özyer, "Ligimizde ilk kez bir İtalyan oyuncu yer alacak diye biliyorum bu nedenle bugün Pietro ile beraber herhalde Türkiye Basketbol tarihinde de bir ilke imza atacağız diye tahmin ediyorum. Diğer branşlarımızda İtalyan hocalarımız ve oyuncularımız var. Basketbolda da önemli bir oyuncuyla anlaştık. Kendisi forvet pozisyonunda oynuyor. Lige de hazır oyunculardan bir tanesi. Öncelikli Akdenizli ve taraftarımızın çok seveceği karakterde biri.Kendisi kazanmayı isteyen ve sinerjisini arkadaşlarına yansıtan bir oyuncu. Kendisine hoş geldin diyorum. Umut ediyorum parçalı formayla bu sene de kupalar kazanmayı hep birlikte gösteririz" dedi.

BU SENE DE ÇOK İYİ BİR GALATASARAY OLACAK

Galatasaray Liv Hospital'ın yeni tranferi Pietro Aradori ise, "Merhaba. Herkese teşekkürler. Galatasaray'ın bir üyesi olduğum için onur ve gurur duyuyorum.TBL'de ve haliyle Galatasaray'da oynayacak ilk İtalyanım. Her Euroleague ve Türkiye Ligi maçında, savaşmaya ve her maçı kazanmaya hazırım. Taraftarlar ben gelmeden önce sosyal medya üzerinden bana ulaşıp güzel mesajlar verdiler.Onların salondaki etkisini, yarattığı atmosferi biliyorum. Galatasaray geçen sene son sekiz takım arasına kalmıştı . Barcelona ile olan maçları takip edebildim. Carlos Arroyo sakatlandıktan sonra böyle bir rakiple rekabet etmesi zorlaşmıştı. Sporda her zaman olabilecek bir şansızlıktı. Bu sene de çok iyi bir Galatasaray olacak. Takım kimyasının iyi olduğunu düşünüyorum. Geniş bir rotasyonumuz var, iki güne bir maç yapabiliriz. Kaliteli oyuncularla iyi bir sezon geçireceğiz. Daha eski zamanlarda Abdi İpekçi'de Galatasaray'a karşı oynadım ve ortamı biliyorum, gerçekten güzeldi. Maçı sonlarda kazanmıştık sanırım ama taraftar bize büyük zorluk çıkarmıştı. Böyle bir topluluk önünde ve evinde oynamak ve onları desteği oyunculara çok yardımcı olur. Başantrenör Ergin Ataman ile konuştum. Kendisi zaten Siena ve Bologna'da da çalışmıştı. Çok iyi bir koç. İtalyan Milli Takımının koçu Pianigiani Siena'dayken onun asistanıydı. Onunla çalışacağım için de mutluyum" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE KUPASI İLE SEZONU AÇACAĞIZ

Murat Özyer bundan sonrası için düşünülen transferle ilgili bilgi vererekve sözlerine şöyle devam etti; "Bugün herhalde Nathan Jawai resmiyet kazanacak. Bir uzun oyuncu daha düşündük. Yunan Milli Takımında oynayan Vougioukas ile belki sözleşme imzalama durumumuz var. İki uzunla da imzaladıktan sonra kadromuz tamamlanacak. Ve ondan sonra bir araya gelip, inşallah Milli Takımımız da sonuna kadar gidip madalya alır, onlar döndükten sonra tam takım çalışmaya başlayacağız Eylül'ün ortasında. Ve Türkiye Kupası ile sezonu açacağız".