GALATASARAY, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynadığı maçın ardından Türkiye Kupası'ndaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde Kasımpaşa maçında forma giyen oyuncular taktik ve rejenerasyon çalışması yaptı. Bu oyuncular, rejenerasyon çalışmasının ardından antrenmanı tamamladılar. Diğer oyuncular ise topla koordinasyon çalışmasının ardından taktik antrenmana katıldı. Kaleciler, kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde özel bir idman gerçekleştirdiler.
Fernando Muslera, özel bir program eşliğinde çalışmalarına devam ederken Kasımpaşa maçında arka adelesinden sakatlanan Emmanuel Eboue, MR'ı çekileceği için antrenmanda yer almadı. İbrahim Coşkun, Emre Can Coşkun, Berk İsmail Ünsal ve Yiğit Gökoğlan antrenmana katıldı.
Sarı kırmızılı ekip, yarın akşam saat 19.00'daki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için son antrenmanını sabah 11.00'de Florya'da yaparak hazırlıklarını tamamlayacak. (MA/FG)