Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mehmet Topal'a sürpriz bir teklif geldi. Mehmet Topal'ı 'yıldız' yapan eski takımı Galatasaray milli futbolcuyla temasa geçti ve "Yeniden Galatasaray'da oynar mısın?" diye sordu.

Galatasaray'ın teklifi karşısında şaşıran ve kupa finali sonrasını işaret eden Topal, Fenerbahçe ile yapacağı görüşmenin sonucuna göre sarı kırmızılı idarecilere net bir yanıt verecek.

26 Mayıs'tan sonra belli olacak

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ile 26 Mayıs'taki kupa finalinin ardından masaya oturacak milli futbolcu eğer anlaşma sağlayamazsa Galatasaray'a haber gönderecek. EURO 2016'ya kafası rahat gitmek isteyen Mehmet Topal, transferini tamamlayıp milli takım kampına katılmayı planlıyor.

Galatasaray taraftarı hala seviyor

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer olan futbolcular genelde tribünlerden tepki görür ama bu durum Mehmet Topal için geçerli değil. Milli futbolcu ilk günden bu yana Galatasaraylı taraftarlara yönelik hiçbir hareket yapmadı ve taraftarlar da yıldız futbolcuya hiç tavır almadı. Eğer dönüş gerçekleşirse sarı kırmızılıların Mehmet Topal'ı bağrına basacağ açık...