Galatasaray Kulübü Küçükçekmece Kürek Tesisleri'nde yapımı tamamlanan yeni kamp merkezinin açılışı Başkan Ünal Aysal'ın katılımıyla gerçekleşti.

Törene Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete İkiz, Mehmet Cibara, Ahmet Yüce Ocaklı, Ebru Köksal, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Başkan Yardımcısı Emir Turgan, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Kulüp Sportif Direktörü Levent Akın, İletişim Grup Koordinatörü Sara Koral Aykar, Medya ve İletişim Direktörü Ali Kırca, sporcular ve kürek sporuna gönül vermiş eski kürekçiler katıldı.

İlk olarak kürsüye gelen Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara emeği geçenler için bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Daha sonra kürsüye Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal geldi.

Başkan Ünal Aysal yapmış olduğu konuşmada, "Galatasaray bir kuyruklu yıldızın tüm parıltılarını beraberinde taşıyan büyük bir ailedir. Bugün görüldüğü üzere yeni bir tesis devreye girmiş oldu. Geldiğimiz günden bugüne bizden öncekiler gibi bir ananeyi sürdürmeye çalışıyoruz. Her gün tesislerimize biraz daha modernleşme, yenileme, mantalite değişikliğiyle beraber görüntü değişikliğini sizlere sunma heyecanı ve çalışması içindeyiz. Bize yardımcı olan özellikle Mehmet Cibara'nın da bahsettiği gibi ben de Dr. Murat Atay'a teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Büyük bir özveriyle kıdemli şubemize çok güzel bir tesis kazandırdılar. Kendisine teşekkür ediyor ve kutluyorum. Bugün Galatasaray ve Galatasaray Kürek Şubesi güzel bir gün yaşıyor. Galatasaray her zaman güzel günler yaşar. Bazen bulut çıkar, yağmur yağar, bunlar hiç önemli değildir. Galatasaray'ın 365 gününün asgari 300 günü güzel havalarda geçer. Bu tesis bunların en güzel göstergelerinden bir tanesidir. Beraberliğin getirdiği gücü ruhlarımızda ve kalbimizde taşıyarak en yürekli halimizle yarışmalara aynı güç ve istekle bugün olduğu gibi bundan sonra da katılacağız. Hepsinde de başarılı olacağız. Ben şimdiden kardeşlerimizi gelecek başarılar için kutlamak istiyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Ünal Aysal, tesislerin yapımında emeği geçen Dr. Murat Atay'a bir teşekkür plaketi verdi.

Daha sonra Galatasaray Büyükler Kış Kupası ve Galatasaray Minikler Ergometre Şampiyonası'nda dereceye giren sporculara Başkan Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara tarafından madalyaları takdim edildi.

Tören birlikte yenen öğle yemeği ile son buldu.

GÖKHAN HEBEPÇİ - İSTANBUL / (fotoğraflı)

gh(gh)