Bu sezonki Şampiyonlar Ligi'nde yaptığımız mücadeleyi etkileyecek bir durum yok. Yaklaşık 1.5 sene önce UEFA ile yapmış olduğumuz bir yapılandırma anlaşması var. Bir para cezası da ödedik. Son 3 seneye bakılıyor, UEFA'nın tolere ettiği rakamın üstündekiler değerlendiriliyor. Bize de bu konuda bir ceza kesildi. 2 sene hak tanındı. 1 sezon geçti, ikinci sezonun içindeyiz. Dolayısıyla hem transfer döneminde hem kulübün harcamalarında pozitife yönelik bir çalışma oldu. Bir 15 Ekim var, bu tarih sadece finansal değerlerin sisteme yükleneceği tarihtir. Onlar bunları inceleyecekler. Bizim bir talebimiz sonrasında yüz yüze konuşalım, anlatalım, bir görüşme yapalım diye biraz daha zaman alabilirsek, böyle bir talebimiz olacak. Onlar da Aralık ayının başında bizi dinleyeceklerdir diye tahmin ediyorum. Bu devam eden bir süreç... 

"SENEYE GİTMEMEMİZ GİBİ BİR DURUM MÜMKÜN"

Duruma baktığımız zaman Avrupa kupalarına gitmememiz mümkün. Fakat gidişatımız bu anlaşma sürecinde durumu kurtarabilecek gibi görünmediği için zamanı ileriye atmaya çalışıyoruz. Zor bir dönem, zor bir süreç. Yapılmış olan anlaşmayı modifiye etmeye çalışıyoruz. Bunu esnetebilmemiz için elimizden geleni yapacağız. Bizim şartlarımızı modifiye etmemiz lazım. Biz UEFA'dan zaman isterken, işi daha kötüye götürecek bonservis bedellerine gidersek, kendimizle çelişmiş oluruz. UEFA ile olan görüşmelerimizin nasıl gelişir ona da bakmak lazım.

SNEIJDER AVRUPA'YA 7,5, TÜRKİYE'YE 20 MİLYON EURO

Sneijder'in 20 milyon euroluk serbest kalma maddesi, bu sezon sonuna kadar devam ediyor. Yaz döneminden sonra sadece yurt içi tekliflerinde 20 milyon euro geçerli, yurt dışı tekliflerinde ise 7.5 milyon euro belirlendi. Ama ne onun gitme ne de bizim bırakma niyetimiz var. Wesley ile sürekli konuşuyorum. Wesley'nin keyfi yerinde. Bize çok şeyler verecek. Saha içinde de saha dışında da. Çok önemli bir değer. Aktif futbolcu olduğu dönemde de futbolu bıraktıktan sonra da bize faydalı olmaya devam edecek.

DENAYER'İN YENİ OPSİYON ŞARTI 3'LÜ ANLAŞMA

Denayer'in 20 milyon poundluk bir çıkış maddesi var. Jason ile biz yaz döneminin başında irtibata geçtik. Ama kendisi o dönem ayrılmak istemediğini söyledi. Biz de kiralık ayrılma durumu olursa ilk bizimle irtibata geçmesini istedik. Biz bu sene ondan mümkün olduğunca faydalanmalıyız. Bir şekilde 3 tarafın onayı olduğunda 1 sene daha opsiyonumuz var. Bunun zamanı gelecektir. Fakat biz şu an ondan maksimum faydalanmalıyız. Bu iş gerçekleşmeyecek gibi de Jason olmayabilir diye planlarımızı gerçekleştirmemiz lazım. 

"HAMZA HOCA GÖREVİNE DEVAM EDECEK"

İsterim ki tüm maçlarımızı kazanalım. Hamza Hoca göreve geldiği vakit, ilk görüşmede de gördüm, Hamza Hoca kulübün davetine koşarak geldi. Hamza Hoca'nın yeni yaptığı bir sözleşme var. Bu kontratı dahilinde Hamza Hoca göreve devam edecek. Olası kötü sonuçlara göre senaryo kurmaya gerek yok. Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. İşler kötü giderse o zaman yönetim, teknik heyet oturur konuşur, ne gerekiyorsa yapılır.Galatasaray'a Avrupa şoku!