SPOR Toto Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Galatasaray, Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup etti.
Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 41 ve 83. dakikalarda Sneijder atarken, Kardemir Karabükspor'un tek golü 52. dakikada Joseph Akpala'dan geldi. Galatasaray, bu galibiyetle ligde puanını 10'a yükseltirken, Kardemir Karabükspor ise 8 puanda kaldı.
'İMPARATOR FATİH TERİM' SESLERİ
Galatasaray taraftarı, Türk Telekom Arena'ya ilk kez ayak basan Roberto Mancini'yi sevgi gösterileriyle karşıladı. Ancak İtalyan teknik adama yapılan tezahüratlar sırasında 'İmparator Fatih Terim' sesleri yükseldi. Taraftarlar, Galatasaray takımının ısınma çalışmasını yeşil sahaya çıkarak izlemek isteyen İtalyan hocayı 'I love you Mancini' tezahüratı ile karşıladı. Mancini de kendisine gösterilen bu hoş geldin mesajına, tribünlere doğru gidip taraftarı alkışlayarak karşılık verdi. Ancak tam bu sırada Türk Telekom Arena Stadı tribünlerinde 'İmparator Fatih Terim' tezahüratları da yükseldi.
Öte yandan sarı kırmızılı taraftarların hedefinde sportif koordinatör Bülent Tulun vardı. Galatasaray tribünleri maç öncesinde, 'Bülent Tulun dışarı' diyerek uzun süre Tulun'a tepki gösterdi.

KÇ (OS/RT)