Süleyman EKİN/ANTALYA, () - MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, kümede kalmaları için taraftarın takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’de ligin 28’inci haftasında sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde başladı. Teknik direktör Fuat Çapa gözetimindeki antrenmanda, alınan kötü sonuçlara rağmen oyuncuların neşeli olması dikkati çekti. İdmana sakat olan Hakan Arıkan ve Enoh katılmadı. Kayserispor maçında ilk 11’de yer alan futbolcular düz koşu yaparken, İnsa ile Emre Güngör takımdan ayrı çalıştı.

ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI

Teknik direktör Fuat Çapa, takımın bu haftadan itibaren oynayacağı çok önemli 4 karşılaşma olduğuna dikkat çekti. Taraftarlardan takıma destek isteyen Fuat Çapa, Antalyaspor’un ligde kalması için herkesin kenetlenmesi ve birlik beraberlik içinde olması gerektiğini söyledi. Antalyaspor’un bundan sonra oynayacağı ve çok önemli olarak tarif ettiği 4 rakipten ikisinin kendi rakipleri olduğunu belirten Fuat Çapa, “Lige bakınca sporseverler çok mutlu görünmüyor. Taraftarlardan istediğimiz 90 dakika boyunca takımın arkasında durmalarıdır. Bunun altından el birliğiyle çıkarız. Çift forvet oynamamız gibi bir beklenti var, bizde öyle istiyoruz ama bu takımda geçtiğimiz dönemde sadece birkaç oyuncu oynayabilmiş, diğerleri yer alamamış” dedi.

Torku Konyaspor maçının zorlu geçeceğini de belirten Fuar Çapa, “Konyaspor çabuk hareketli ve iyi oyunculardan oluşuyor ama önemli olan onların ne yapacağı değil, bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü bizim yapacaklarımız bize puan kazandıracak. Maçın önemini çok iyi biliyoruz” dedi.

MUSA NİZAM: İYİYİZ, BUNU SKORA YANSITAMIYORUZ

Kırmızı beyazlı oyuncu Musa Nizam ise takımın çok tecrübeli ve karakterli olduğunu, ama bunu skora yansıtamadıklarından yakındı. Konyaspor maçından ümitli olduklarını aktaran Musa Nizam, “Konyaspor maçı umarım bizim için bir başlangıç olur. İnanıyorum galip gelirsek bu takım kümede kalmayı başarır. Bizim için galibiyet lazım, o da bu maçla gelecek diye düşünüyorum” diye konuştu.

SE(HA/SSA) (FOTOĞRAFLI)