FİKRET Orman, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu ve yardımcılığına getirilen Brezilyalı eski oyuncusu Carlos Zago'ya yemek verdi.
BJK Plaza'da bulunan Vogue restorantta düzenlenen yemeğe Fikret Orman ve konukları Mircea Lucescu ile Carlos Zago'nun yanı sıra Asbaşkan Faik Akdil, Genel Sekreter Metin Albayrak, Futbol Dış Transfer, Dış İlişkiler ve Boks Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ile Kulüp Koordinatörü Levent Çifter, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Bilic katıldılar. Fikret Orman ile sohbet eden Lucescu'ya Akaretler'de bulunan taraftarlar ilgi gösterdi ve fotoğraf çektirdiler.
Fikret Orman, yemekte yaptığı konuşmada Mircea Lucescu'nun Beşiktaş için çok önemli kişiliklerden biri olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu: "Lucescu bizim için çok önemli bir insan. Bizde görev yaptığı sürede Beşiktaş taraftarının gönlüne taht kurmuş bir isim. Bununla beraber 100. yılımızda onunla şampiyonluk yaşadık. Mircea Lucescu, Beşiktaşlıların hep kalbinde yaşayacak bir isim. Onun için de buraya gelmişken beraber olmak, eskiyle alakalı anılarını tazelemek istedik. Onu ağırlamaktan keyif aldık. Çok mutlu bir gündü bizim için. Hayatımızda önemli, unutmayacağımız bir gün oldu."
Fikret Orman ile tanışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Mircea Lucescu; "Bana yapılan bu davet ve bana verilen bu hediyeler beni çok mutlu etti. İstanbul'a dönmek benim için büyük mutluluk. Başkanla tanışmam, tekrar görüşmem çok güzel oldu. Sizlere çok teşekkür ediyorum bu vermiş olduğunuz davet için. Beşiktaş camiasına bana burada yaşamış olduğum güzel anılarımı canlandırma fırsatı verdiği için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Carlos Zago da yeniden İstanbul'da olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti ve şunları söyledi: "Benim için duygusal bir andı. Hiç beklemiyordum. Bu kadar uzun sene sonra Türkiye'ye dönmek ve başka bir meslekle dönmek, çok önceden tanımış olduğum bir insanla beraber çalışan pozisyonda gelmek benim için çok önemli tabi. Benim geleceğim için de çok önemli tabi bende antrenörlük mesleğine başlıyorum ve önemli bir insanın yanında başlıyorum. Beşiktaşa da dün akşamki maç için çok teşekkü ediyorum. Taraftarlar, bana buradaki anılarımı hatırlattı ve bundan çok büyük bir mutluluk duydum."
Keyifli bir ortamda gerçekleşen yemek sonrasında Başkan Fikret Orman, Lucescu ve Zago'ya birer forma; Teknik Direktör Slaven Bilic ise konuklarımıza birer plaket hediye etti.
Bu arada restoranda tesadüfen bulunan Julien Escude de konukları selamladı.