BEŞİKTAŞ Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt'e Nevzat Demir Tesisleri'ni gezdirdi.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, gezi sonrası restoran bölümüne geçen Orman ve Öğüt, öğle yemeği yedi. Ziyarette, Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Umut Güner, Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Teknik Direktör Slaven Bilic ve İdari Direktör Semih Usta da yer aldı. Yemeğin ardından Başkan Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt'e Beşiktaş forması hediye etti.
BJK TV'nin sorularını yanıtlayan Gökhan Öğüt, "Benim ilk defa gelişim bu tesislere. Düşündüğümden çok daha etkilendim. Sadece tesis olarak değil, bence Beşiktaş ruhunu da yansıtan bir yer" diyerek tesislerden çok etkilendiğini söyledi.
'TÜRKİYE'DE BUGÜNE KADAR YAPILMIŞ EN KAPSAMLI VE EN BÜYÜK ANLAŞMA'
Beşiktaş ile Vodafone arasında yapılan anlaşmanın Türkiye'de bugüne kadar yapılmış en kapsamlı ve en büyük anlaşma olduğunu hatırlatan Gökhan Öğüt, Vodafone Arena Stadı için yurt dışında birçok stadı gezdiklerini belirtti ve "Bir taraftan İnönü Stadı'nın ruhunu korurken, onun dokusuna sahip çıkarken, bir taraftan da dünyanın en gelişmiş teknolojilerini bu stada getirmek istiyoruz. Bütün amacımız Beşiktaş ruhunu bu stadyumda daha da öne çıkartabilmek" ifadelerini kullandı.
ORMAN: İNANILMAZ BİR HEYECANLA BU PROJEYİ GÖTÜRÜYORUZ
Başkan Fikret Orman ise "Biz inanılmaz bir heyecanla bu projeyi götürüyoruz. En kısa sürede bitirmek istiyoruz. Vodafone'daki arkadaşlarımızla uyumlu olarak çalışmak, aynı hedeflere kitlenmek ve bunun heyecanını beraber hissetmek, çok güzel bir duygu. Bunun için de mutluyum" dedi.

(GH)