Beşiktaş Başkanı Fikret OrmanGalatasarayile ilgili basına yansıyan ve tepki alan sözlerine açıklık getirdi ve "Galatasaray bizim dostumuz" dedi.

Orman, Galatasaray'ın iç işlerine karışmayacaklarını vurgularken, "Biz yemeğe falan katılmadık. Biz kulüp personeli ve bazı departmanlarımızla aynı otelde yemeğimiz vardı. Üzerimizde eşofmanlar falan var. Bir dost meclisinde eski dostlarımızla beraber muhabbet ediyoruz. Galatasaray bizim dost camiamız. Başındaki aile çok sevdiğimiz bir adamdır, dostumuzdur. Böyle bir şeyin içinde kalmaktan dolayı çok üzüldüm. Ayıp. Beşiktaş'ın kurumsal duruşu, kurumsal ifadeleri bellidir. Biz hiçbircamianin iç işlerine karışmayız. O her camianın kendisi ile alakalıdır. İki dost camiayı kavga ettirmeye çalışmak ayıp bir şey. Bizim Galatasaray ile hiçbir problemimiz yok. Çok üzüldüm. Galatasaraylıların da üzüldüğünü tahmin ediyorum. Herkes işine gücüne baksın. Biz kendi işimize gücümüze bakıyoruz. Bizim dostluğumuz ebedi ve bunu zedeleyen taraf olmayacağız." dedi.

FİKRET ORMAN'IN O SÖZLERİ...

Fikret Orman'ın Galatasaray'a, "Galatasaray stat konusunda beleşe kondu. Fenerbahçe stada giriş için otoban açtı. Galatasaray’ın lokasyonu kötü değil. Ama her şeyi devletten bekleyip işi beleşe getirmeyi seviyorlar. Onlar monşer. Onlar sadece puro içmeyi bilirler. 50 milyon Dolar harcayıp, salak salak transfer yapıp, takımı oyuncu çöplüğüne çevirirken, üç beş kuruş verip stadın üstünü kapatmamak için bin dereden su getiriyorlar. Biz kendi kaynaklarımızdan bir stadyum yapıyoruz. Nereden geliyor bu değirmenin suyu diye soran bir Allah’ın kulu yok!" sözlerini yönelttiği kaydedilmişti.