Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Hakkı Yeten Futbol Alt Yapı Tesisleri'nin açılışında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Transferler hakkında bilgiler veren Fikret Orman, yabancı ağırlıklı bir transfer politikası izleyeceklerini belirterek, "Elimizdeki imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Birçok iyi oyuncu var. İsmi belli olup, yaşı geçmiş oyuncuları almayacağız. Yabancı ağırlıklı bir transfer politikası izleyeceğiz." dedi.

DEMBA BA SORUSUNA ESPİRİLİ CEVAP

Fikret Orman Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunduğu ve İstanbul'da olduğu iddia edilen Chelseali Demba Ba ilgili soruya espirili bir şekilde, "Babam rahmetli oldu. Onun mezarına gidemedim. Mezarına gideceğim İnşallah. Menajeri falan İstanbul'da deniyor ama benim bilgim dahilinde değil." diye cevap verdi.

"3.LÜK BEŞİKTAŞ BAŞKANINI TATMİN ETMEZ"

Transferleri şu anda açıklama durumunda ve mecburiyetinde olmadığını dile getiren Orman geçen sezon ile ilgili "Geçen yıl bizim için çok sıkıntılı geçti. Tüm olumsuzluklara rağmen iyi bir sezon geçirdik diyebilirim. Birçok yenimiz vardı. Teknik direktörümüz, futbol direktörümüz, birçok oyuncumuz yeniydi. Stadımız yoktu. Galatasaray maçı sonrası sahamızın kapatılması bizi çok etkiledi. Zor bir sezon geçirdik. En kötüsü Beşiktaş'ın üçüncü olmasıydı. Üçüncülük Beşiktaş Başkanını tatmin eder mi etmez. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur." diye konuştu.

STADI ÇATISIZ DA AÇABİLİRİZ"

Stad çalışmalarının sürdüğünü belirten Fikret Orman, "Stadı bitirmeye çalışıyoruz. Çatıyı zamanında yetiştirmeye çalışıyoruz. Bundan dolayı bir gecikme oldu. Çatıyla alakalı tartışma var. Türkiye'nin en zor yerinde bir stat yapıyoruz. Devlet her yere stat yaparken biz kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Çatı 30 Ağustos'a yetişmeyecek. Stadı çatısızda açabiliriz." dedi.

Ali DANAŞ-İstanbul-

ad(ud)