ALTAY’da Ümit Kayıhan’ın ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Feyyaz Uçar'ın getirildiği açıklandı. Pazar günü İstanbul’da oynanan Tepecikspor maçı öncesi yapılan görüşmede prensip anlaşmasına varılan Feyyaz Uçar’ın yarın İzmir’e gelerek 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Feyyaz Uçar’ın peşinat olarak 2007 yılından kalan yaklaşık 70 bin TL alacağını istediğini, hakkı olmasına rağmen faiz talebinde bulunmadığını dile getiren Başkan Niyazi Konuşmaz, "Futbol bilgisi üst düzeyde, çalışkan, kişilikli bir teknik adamla anlaştık. İyi de bir takımımız var. Hedefe ulaşmak için sebep kalmadığını düşünüyorum" dedi.
TEŞHİSİ KOYDU
Altay'ı golsüz sona eren Tepecikspor maçında izleyen Feyyaz Uçar, önemli saptamalarda bulundu. Sentetik zeminde oynanan Tepecikspor müsabakasının ölçü olmayacağını savunan Feyyaz Uçar, şunları söyledi:
"Önceki karşılaşmaların cd’lerini seyrettim. Yetenekli oyuncular var, ancak teknik-taktik açıdan eksikler göze çarpıyor. Bloklar arasında büyük mesafe bırakılıyor. Kanatları kullanmada, şut ve pozisyon üretmede sıkıntılar da var. Çözümü bulacağız." MK(YC/AÖ)