PTT 1'inci Lig ekiplerinden Fethiyespor'un üst üste aldığı kötü sonuçlardan sonra istifa eden Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, olağanüstü genel kurulda yeniden seçildi, takımın teknik direktörlüğüne de Engin İpekoğlu getirildi.
Fethiyespor'un Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede başkanlık için İsmail Öztürk ile Mehmet Demir yarıştı. Mehmet Demir, kongrede Öztürk'ün yönetim kurulu listesinde yer alan 10 kişinin kulübe üye olmadığını belirtti. Bazı üyeler, buna karşı çıkarken İsmail Öztürk uygulamada sakınca olmadığını öne sürdü. Bu yüzden çıkan tartışma, arbedeye dönüştü. Kavga, polisin müdahalesiyle önlendi.
Kongrede 275 üyeden 207'si oy kullandı, 7 oy geçersiz sayıldı. Mehmet Demir 41 oy alırken, İsmail Öztürk 159 oy alarak yeniden başkanlığa getirildi.
"ENGİN İPEKOĞLU İLE ANLAŞTIK"
Fethiyespor'u bulunduğu durumdan kurtulmasının imkansız olmadığını, önlerindeki 4 maçtan alacakları neticeyi beklediklerini anlatan Başkan Öztürk, seçimden sonra takımın kurtuluş meşalesini yakmak istediklerini, Mustafa Ceviz'in yerine Engin İpekoğlu ile anlaştıklarını açıkladı. Başkan Öztürk, "Biz şehir dışındaki büyük projelerin peşine düşelim" diye konuştu.