PTT 1'inci Lig ekiplerinden Fethiyespor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, Adanaspor karşısında kaybedilen 3 puanı bu hafta oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçında telafi etmek istediklerini söyledi.
Antrenman sahası gençlik gelişim merkezi yapılması için bozulan Fethiyespor, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını Fethiye Şehir Stadı'nda sürdürdü. Antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından pas kontrol ve şut çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan Ahmet Aras takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ahmet'in Mersin İdmanyurdu karşısında oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı, sarı kart cezalısı Hakan Ateş dışında eksik ya da cezalı oyuncu bulunmadığı açıklandı.
"BİZİM İÇİN LİG YENİDEN BAŞLIYOR"
Adanaspor karşısında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını anlatan teknik direktör Engin İpekoğlu, geriye düştükten sonra gol bulmakta sıkıntı çektiklerini ve neticede mağlup olduklarını söyledi. Adanaspor maçı sonrası ligin kendileri için yeniden başladığını vurgulayan Engin İpekoğlu, şöyle devam etti:
"Maçı kazansaydık, Adanaspor'un 7 puan önüne geçecektik. Bekli de rakibimizin bize yetişme şansı bir daha olmayacaktı. Ancak bir önceki deplasmanda aldığımız 3 puanlık krediyi bu maçta maalesef kaybettik. Şimdi Mersin'den 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyoruz."
Mersin İdmanyurdu'nun son maçlarda başarısız sonuçlar aldığını dile getiren İpekoğlu, "Hem bizim hem de Mersin İdmanyurdu açısından zor bir maç olacak. Rakibimiz play off'a katılmak için kazanmak zorunda. Biz de içerde kaybettiğimiz 3 puanı bu deplasmanda telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.