Ergün TOS/FETHİYE(Muğla),()- PTT 1'inci Lig'den düşen Fethiyespor'un kongresinde İsmail Öztürk, yeniden kulüp başkanlığına seçildi.
Fethiyespor'un kongresi, Belediyei Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongreye 442 üyeden 189'u katıldı. Tek listeye gidilen seçimde tüm üyelerin oyunu alan İsmail Öztürk yeniden başkanlığa getirildi.
Onursal başkan olan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, kulübün antrenman sahası sorununun yeni sezonda çözüleceği müjdesini verdi. Ovacık'ta, Ölüdenizspor'a ait futbol sahasının Fethiye Belediyesi'nin kontrolüne geçtiğini aktaran Başkan Saatcı, sahanın kısa zamanda Fethiyespor tesislerine dönüştüreceğini dile getirdi.
AHMET ÇAKAR'I ELEŞTİRDİ
Başkan İsmail Öztürk ise yeni sezonda kulübü tekrar PTT 1'inci Lig'e çıkarmak için çalışacaklarını kaydetti. Sezon boyunca birçok olumsuzlukla karşılaştıklarını belirten Öztürk, Fethiyespor'un, 'Yüce Atatürk' tişörtüyle sahaya çıkması üzerine açıklamalarda bulunan yorumcusu Ahmet Çakar'a yüklendi, "Adını ağzıma almayacağım, çok zavallı bir adamın, (İnşallah düşerler) demesine çok üzüldüm. Ama sizin için değil, o televizyonda konuşan eski hakem bozuntusu için ölsem de bu takımı PTT 1'inci Lig'e tekrar çıkaracağım" dedi.

ET(HA/AÖ) FOTOĞRAF