FETHİYESPOR Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, 3-1 kaybettikleri Mersin İdmanyurdu maçında final paslarını doğru kullanamadıklarını, adam markajında sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Fethiyespor'da Mersin İdman Yurdu yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor. Teknik Direktör İpekoğlu, genel anlamda enteresan bir maç olduğunu, karşılaşmanın ilk bölümünde 4-5 güzel atak geliştirdiklerini belirtti. Sayısal olarak rakip takımın savunmasında eksiklik yakaladıklarını, ancak final paslarını doğru kullanamadıklarını anlatan İpekoğlu, şunları söyledi:

"2-0 mağlup duruma düştük. O ana kadar Mersin İdmanyurdu'nun pozisyonu yoktu diye düşünüyorum. İki ölü toptan gol yedik. Daha sonra ofansif anlamda bütün tedbiri aldık, saha içinde de taktik değişiklik yaparak 2-1'i bulduk. 2-2'yi de bulabilirdik, ancak oyunun son bölümünde rakip alanda sayısal olarak fazla olmamız nedeniyle savunmada az adamla yakalandık ve 3'üncü golü yedik. Oyuncularımız, takımı ligde iddialı bir konuma getirdi. Bundan sonra da ligden düşmeme adına gereğini yapacaklardır." (FOTOĞRAFLI)