YÖNETİCİLER, MANUEL FERNANDES'İN AÇIKLAMALARINI 'YA DEĞERLENDİRDİLER Beşiktaş'lı yöneticiler Fernandes'in açıklamalarından memnun kaldılar.

Manuel Fernandes'in 'geleceğinin Beşiktaş'ta olduğu' yönündeki açıklamaları ve taraftarlardan özür dilemesi siyah beyazlı yönetimde olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

AHMET NUR ÇEBİ : ''AÇIKLAMALAR OLUMLU AMA BİR SONUCA ULAŞIP ULAŞMAYACAĞINI ZAMAN GÖSTERECEK"

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'ya yaptığı açıklamada Fernandes'in konuşmalarını iyi yönde değerlendirdiğini ama bunun sonucunu görmek için beklemek gerektiğini belirtti.

Ahmet Nur Çebi, ''Manuel Fernandes'in açıklamalarını memnuniyetle karşıladım. Olumlu bir hareket ama bu açıklamaların bir sonuca ulaşıp ulaşmayacağını zaman gösterecek. Fernandes'in bu konuşmasının ardından, hemen her şey değişti demek doğru olmaz. Bunun iyi yönde yansımasını bu günden sonraki tavır ve yaklaşımlarını görüp bu açıklamalarının sonuçlarını yaşayarak göreceğiz. Önce bu süreci bir yaşayalım, ne olacak görelim. Kendisi zaten bizim 2014 Mayıs ayına kadar sözleşmeli futbolcumuz. Yeniden sözleşme uzatılması konusunda şu anda şartlarda değişen bir şey hemen olmaz'' diye konuştu.

AHMET KAVALCI: ''OLUMLU BİR ADIM OLARAK GÖRÜYORUM''

Beşiktaş Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı ise Fernandes'in açıklamaları ile ilgili olarak, ''Fernandes, bu açıklamalarıyla bizi memnun etti. Yapması gereken açıklamaları yapmıştır. Olumlu bir adım olarak görüyürum. Önümüzdeki hafta yönetimde arkadaşlarımızla bir araya gelerek bunun değerlendirmesini yaparız'' diye konuştu. ALİ DANAŞ - İSTANBUL / AD(GH)