Ali DANAŞ, İstanbul- Kasımpaşa'ya 2-1 yenilerek lig yarışında çok ağır bir darbe alan Beşiktaş maçta yaşanan olayların şokunu atlatmaya ve sağlıklı karalar almaya uğraşıyor.

Kasımpaşa maçında çıkan olayların merkezinde ise Manuel Fernandes var.

Korner atmaya gittiği sırada protestolar ile karşılaşan Fernandes kafasını aniden Beşiktaş taraftarlarının olduğu bölüme çevirdi ve sonrasında hemen korner atışını kullandı.Fernandes'in kafayı çevirme anı ve sonrasında daha da fazla sinirlenen Beşiktaş taraftarları maç sonuna kadar Fenandes'i ıslıklar ile protesto etti.

Maç sonu stad çıkışında tepkilerini devam ettiren taraftarlar korner esnasında Fernandes'in trübüne dönerek tükürdüğünü iddia ettiler.Yine maça gittiğini söyleyen taraftarların bir kısmı sosyal medya hesaplarından Fernandes'in kendilerine tükürdüğünü iddia ederek yönetimden gerekeni yapmasını istediler.

Sahaya girerek Fernandes'i yumrukalayan M.Ö. adlı kişinin de ifadesinde ''Fernandes taraftarlara tükürdü onun için atladım''diye ifade verdiği öğrenildi. ''TÜRKİYE BENİM İÇİN BİTTİ'' DEDİĞİ İDDİASI Maç sonunda çok sinirli olan ve soyunma odasında ''Türkiye benim için bitti,artık burada futbol oynamam'' dediği iddia edilen Fernandes'in bu sözlerine yöneticilerden de tepkiler geldi.

Siyah beyazlı yöneticiler ''Olayların bir futbolcu için de,bir insan için de kabul edilebilir bir tarafı yok.Fernandes yaşadıklarının siniriyle konuşmuş olabilir.Ama taraftarların iddia ettiği gibi tükürme olayı varsa bizimde bu duruma karşı bir tavrımız olacaktır.Olduğuna inanmıyoruz ama araştıracağız.''diye konuştular. TWİTTER HESABINI KAPATTI

Manuel Fernandes stattan ayrılmasının hemen ardından Twitter hesabını tamamen kapattı. MAÇ SONUNDA SUSKUN OLAN BAŞKAN FİKRET ORMAN BUGÜN BASIN TOPLANTISI YAPIYOR

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ise maç sonu hiç bir yorumda bulunmayarak sadece etrafında konuşulanları dinlemekle yetindi ve sessiz kalmayacaklarını, daha sonra ayrıntılı bir şekilde açıklama yapacaklarını belirtti. AD (UD)