Edinilen bilgiye göre Fernandao, sabah yapılan antrenman sonrası evine giderken tansiyonu düştü ve fenalaştı. 

Bilinci açık olan golcü futbolcu Ulus Liv Hospital Hastanesi'ne kaldırıldı. Fernandao'ya kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu gözetiminde çeşitli tetkikler uygulandığı ve durumunun bu tetkikler sonrası netlik kazanacağı öğrenildi.
 
Alınacak kesin sonuçların ardından kulüpten resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe’den açıklama!

Fenerbahçe Kulübü, evinin önünde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Fernandao’nun bilincinin açık olduğunu ve tetkiklerinin sürdüğünü belirtti.

Sarı-lacivertli kulübün Brezilyalı oyuncusu Fernandao, evinin önünde fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan bilgilendirmede, futbolcunun sağlık durumu ile ilgili, "Bugün sabah yapılan antrenman sonrası evine giderken tansiyonu düşen ve fenalaşan futbolcumuz Jose Fernandao sağlık sponsorumuz olan Liv Hospital Hastanesi’ne götürülmüştür. Şu anda bilinci yerinde olan başarılı futbolcunun durumunu netleştirmek için hastanede kulüp doktorumuz Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu gözetiminde çeşitli tetkikler yapılmaya devam ediliyor. Alınacak kesin sonuçlardan sonra bilgilendirme yapılacaktır" denildi.Fernandao apar topar hastaneye kaldırıldı!