Uğur Demirkırdı -İstanbul

Ligin 5. haftasından itibaren şampiyonluk yarışını önde götürdüğü sezonda, 31. haftada en yakın rakibiyle olan farkı 12'ye yükseltip hedefine erken ulaşan sarı-lacivertliler, şampiyonluk kutlamalarında gelenekselleşen Bağdat Caddesi turunun ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenecek organizasyonda kupasını kaldıracak.

Sarı-lacivertli kulüp, Kadıköy'de gerçekleştirilecek kutlamalarda taraftarına unutamayacakları bir organizasyon hazırladı.

Kombine kartlı ve KardemirKarabükspor maçı bileti bulunan taraftarların alınacağı şampiyonluk şöleni için stat kapıları saat 18.30'da açılacak.

ÜSTÜ AÇIK OTOBÜS İLE CADDE TURUNA ÇIKACAKLAR

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde öğleyin düzenlenecek barbekü partisinde basın mensuplarıyla bir araya gelecek futbolcular daha sonra üzeri açık bir otobüsle Bostancı sahil yoluna inip Bağdat Caddesi güzergahından stada hareket edecek.

16.00'da Samandıra'dan üstü açık otobüs ile çıkacak olan kafileye üstü açık başka bir otobüs basın mensuplarını taşıyarak eşlik edecek.

Futbolcular ve teknik heyeti taşıyacak otobüs Bostancı'dan caddeye girip sarı-lacivertli taraftarla buluşacak. Saatlerce Bağdat Caddesi'nde taraftarıyla kucaklaşacak olan Fenerbahçe takımının tahminen 20.00'de stada girmesi ve şampiyonluk kupasını 21.00 gibi kaldırması bekleniyor.

Gecede ışık ve lazer gösterileri, çeşitli sanatçıların mini konserleri, dev bayraklarla süslenmiş statta coşku dolu anlar yaşanacak.

(UD)