Danimarka'nın Brondby Stadı'nda İspanya'nın Sevilla takımıyla karşılaşan Fenerbahçe, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

Takımını havaalanına indiği andan itibaren hiç yalnız bırakmayan, maç boyunca tezahüratını bir an bile kesmeyen Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının kötü oynadığı görüşünde birleştiler. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden Kopenhag'a gelen yaklaşık 6 bin taraftar, "Fenerbahçe için her şeye değer ancak gerek stadın renkleri gerekse bizim tezahüratımız takımımıza kendi sahasında oynuyor hissi vermesi gerekirken bundan yararlanamadı ve beklediğimiz oyunu sergileyemedi. Oyuncular ve yönetimin de taraftara mesafeli yaklaşımı bizi ayrıca üzdü. Doğrusu hayal kırıklığına uğradık. Ama her şeye rağmen biz ölünceye kadar Fenerliyiz" dediler.

Kaptan Emre'nin daha maçın başında sarı kart görmesi de taraftarı kızdırdı. Emre'nin uslanmayacağı görüşünde birleşen taraftar, "Emre bu huyundan vazgeçmediği sürece takımımıza zararı olur, yararı olmaz" ifadelerini kullandılar.

Stat yetkilileri ise seyirci sayısını 7 bin 67 olarak verirken, bunun yaklaşık 6 bininin Fenerbahçe taraftarı olduğunu söylediler. Karşılaşma için 12 bin ücretsiz bilet dağıtıldığı, 2 bin 800 biletin de satıldığı bildirildi ancak, 12 bin ücretsiz bilete rağmen sadece 7 bin 67 seyirci geldi.