FENERBAHÇE'nin eski yöneticilerinden Şevket Yılmaz, son günlerde yaşanan Talat Yılmaz krizi için Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Devrim Zengi'ye özel açıklamalarda bulundu.
TALAT YILMAZ'A SUÇLAMA
Şevket Yılmaz'ın açıklaması şöyle:
"Talat Yılmaz'ın açıklamaları talihsizlik. Hain olan bu kadar yapabilirdi. Üstelik sevdiğim bir insan. Bahsettiği para çaldı, para yedi olaylarına ben inanmıyorum. Onlar doğru değil.
TALAT YILMAZ CASUS GİBİYDİ
Yaptığı açıklamalar sanki, bu yönetime casus olarak girdi. Görevini yaptı ve çıktı gibi geliyor bana. Yanlış zamanda yanlış bir iş yaptı. Daha önce bulunduğu görevleri hatırlıyorum. Ya insanlarla olan iletişimde kopukluk var ya da kendinden kaynaklanan sorunlar var.
CEO'NUN GELMESİ TALAT BEY'İ YORDU
Hapishanedeki başkanın yönetimine niye girdin. Madem öyle düşünüyordun niye böyle bir karar verdin? CEO gelmesiyle Fenerbahçe'de kurumsallaşma çalışmaları başlatıldı. CEO kulübün her şeyinden sorumlu. Burada yetki karmaşası yaşandı. Bu durum CEO'nun gelmesi Talat Bey'i yordu.
YAPTIKLARI TALAT BEY'E YAKIŞMADI
Tayinler yapılıyor, Genel Sekreter'in haberi yok. Talat Bey Tüzük'ten aldığı güçle bu durumlar için kararı kendisi vermek istedi. Halbuki o tayinlerin hepsi Yönetim Kurulu kararıyla geçiyor. Böyle olmayınca kızdı ve bu durumu yarattı. Bu da ona yakışmadı. Başkanla devamlı beraberdi. Zaman zaman serzenişlerde bulunsa da önemli bir durum değildi. Kulüpler içerisinde olabilecek şeylerdi." (MA/FG)