Fenerbahçe - Sevilla maçını izlemek üzere Danimarka'nın ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden Kopenhag'a gelen Fenerbahçe taraftarının maçın yapılacağı Brondby Stadı'na gelişi de görkemli oldu.

Takımlarını tezahüratları ile aralıksız destekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, stada gruplar halinde ve havai fişekler atarak, ellerinde roma ışıkları ile geldiler. Aralarında Galatasaraylı ve diğer kulüplerin taraftarlarının bulunduğu kalabalık, Avrupa'da dostluğun ön planda olduğunu belirterek "Hangi takım taraftarı olursak olalım yurtdışında Türkiyeli olarak hepimiz birlik içindeyiz" dediler.

Almanya'dan gelen Salih Bardak ve Serkan Yalçın, "Hamburg'dan geldik. Fenerbahçe için dünyanın neresinde olursa olsun gitmeye değer. Uzun yol bizim için sorun değil. Fenerbahçe aşkı bambaşka" dediler.

Taraftarlar kızlı erkekli, çoluk, çocuk, Brondy Stadı'na akın ederken, onlara stat hiç de yabancı gelmedi. Brondby'ün Sarı lacivert renkleri içinde kendilerini Fenerbahçe stadında hissettiklerini belirten taraftarlar, Fenerbahçe aşkının, ve Başkan Aziz Yıldırım'a olan desteğin hiç bitmeyeceğini söylediler. Fenerbahçeli oyuncular stada büyük tezahüratlar arasında girdiler.