FENERBAHÇE'nin yıldız futbolcusu Mehmet Topal ile sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan eşi Selda Topal, Beşiktaş derbisi sonrası oğulları Mehmethan'ın 2. yaş gününü 50 kimsesiz çocuk ile birlikte kutladı.
Unutulmaz Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından maçın yıldızı ilan edilen Mehmet Topal, yorgunluğunu oğlu ve çocuklarla unuttu. Eşi Selda Topal'ın oğulları Mehmethan için düzenledikleri parti özel konukları da ağırladı. Aile dostlarının yanı sıra kimsesiz çocukları da unutmayan çift, Kocamustafapaşa Çiğdem Özkan Çocuk Yuvası'nda kalan minikleri de partide ağırlayarak, onlara da unutulmaz dakikalar yaşattı.
Kendi çocukları ile birlikte yaklaşık 50 çocuğu da sevindiren Topal çifti, doğum günü partisi için her çocuğa özel kostümler hazırlattı.
Parti öncesi davetlilerine mesaj atan Selda Topal, davetlilerden; doğum günü hediyelerini oğlu Mehmethan'a değil, çocuk yuvasından gelen çocuklara almalarını istedi. Farklı kahramanların kostümlerini giyen ve hediyeler alan miniklerin sevinci gözlerinden okundu.
Çocukların büyük sevgisi ile karşılaşan Mehmet Topal'da, palyaço ve sihirbazların tüm gösterilerine çocuklarla birlikte katılarak onlarla oyunlar oynadı.
Topal çifti Mehmethan'ın en sevdiği çizgi karakter olan Pepe'li hazırlattıkları pastayı da çocuklarla birlikte kesti. UD(UD/FG)