FENERBAHÇE'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles, sarı lacivertli kulübün resmi twitter hesabı üzerinden taraftarların sorularını yanıtladı.

Meireles, gördüğü kırmızı kartlarla ilgili sorular üzerine, "Kırmızı kartlarla ilgili çok soru geliyor. Kart görmek futbolda var. Maalesef Fenerbahçe'de 3 tane gördüm. Kimse bu konuda benden daha üzgün olamaz. Ben sadece futbol oynamak istiyorum. Bunları geride bırakıp geleceğe bakmak istiyorum. Taraftarların tepkisini anlıyorum. Ama taraftarımızın beni bunlarla hatırlamasını istemiyorum. Bu vesileyle kart pozisyonlarından sonra benim kasti davranmadığımı açıklayan Hleb ve Veli Kavlak'a teşekkür ediyorum. Futbolda bunlar da çok önemli değerler. Bundan sonra her şey çok daha güzel olacak" diye konuştu.

Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu da vurgulayan Portekizli oyuncu, "Eşim ve kızım da İstanbul'da çok mutlu. Kampa da geldiler. Kulübümüzü, arkadaşlarımı, taraftarımızı çok seviyorum. Tüm tribünlerin sırayla, "Sarı-Lacivert-En büyük-Fener" diye bağırdığı tezahürat inanılmaz etkileyici. 9 dalda aktif spor yapan, yüzlerce sporcu yetiştiren bir kulübün bir parçası olmak çok özel bir duygu. Bu formayla şampiyon olmak, kupalar kazanmak en büyük hedefim. Fenerbahçe'de uzun süre futbol oynamak, başarılar kazanmak istiyorum" dedi.

Unutamadığı karşılaşmanın, Benfica maçı olduğunu da söyleyen Raul Meireles, "Çok iyi oynadık, çok sayıda gol şansı bulduk. Bence direkler olmasa finaldeydik. Unutamadığım, en sevdiğim golüm ise Salzburg'a attığım goldü. Chelsea'de Şampiyonlar Ligi'ni kazandığımız sene Nou Camp'ta oynadığımız Barcelona maçı unutulmazdı" ifadesini kullandı.

Raul Meireles, "Herkese Antalya'dan sevgiler, sorularınız için teşekkürler, şimdi antrenman zamanı. Şampiyon Fenerbahçe" diyerek, sözlerini tamamladı. os (os)