Fenerbahçeli futbolcular Bekir İrtegün ve Pierre Webo, Sarı-lacivertli taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı.

Metro City AVM Fenerium'da düzenlenen etkinliğe taraftarlar yoğun ilgi gösterdi ve saatler kala alışveriş merkezinin içindeki Fenerium mağazasının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yeni sezon formaları ve futbolculara büyük ilgi gösteren taraftarlar, formaları imzalattıktan sonra futbolcularla hatıra fotoğrafları çektirdi.

İmza gününde Bekir ve Webo basın mensuplarına açıklamalar yapıp soruları da yanıtladı. Bekir şunları söyledi:

"Bu sene güzel bir organizasyon yapılıyor. Belli aralıklarla belli yerlerde taraftarlarımızla buluşuyoruz. Burada olmaktan çok mutluyum. Buraya gelen insanların yüzlerindeki mutluluk bizi mutlu ediyor.

Fenerbahçe camiası taraftarıyla birlikte bütünleşebilen bir camia. Biz bunları hep hissettik. Bunu şu anda da hissediyoruz. En büyük sponsorumuz taraftarımız sloganı ile yola çıktık. Bu bizi mutlu ediyor. Çünkü kulübüne bu kadar bağlı olan taraftarımızı bize gösteriyor. Bizim onlara karşı görevlerimiz de onların bu davranışı nedeniyle artıyor.

Sezon için çok uzun olmasa da belli bir süremiz var. Bazı sıkıntılarımız var ama onları halledebiliriz. Sıkıntılı zamanda birbirine kenetlenen bir camia ve takımız. Biz kalan sürede işimize bakıp elimizden gelen ne varsa aynı şekilde devam edip lige en iyi şekilde hazır olacağız.

Bazı kesimler bizi bölmeye çalışmasınlar. Çünkü bizim en büyük özelliğimiz zor günde bütünleşip yola baş koymamız oluyor"

WEBO: "BU AİLENİN PARÇALARIYLA OLMAK BİZİ MUTLU EDİYOR"

Webo ise şunları söyledi:

"Taraftarımızla olmaktan dolayı çok büyük gurur duyuyoruz. Onlara daha yakın olma fırsatı buluyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve o ailenin parçalarıyla olmak bizi mutlu ediyor.

Taraftarımızın bizim için önemi yadsınamaz.Böyle organizasyonlarda formamıza da reklam olmayan bir yılda bize gösterdikleri destek çok büyük"