Fenerbahçe Kulübü, ceza aldıkları Kasımpaşa maçının temsilci raporundan bir bölümünü kamuoyuyla "yorumsuz" olarak paylaştı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Takımımız, Ligin 21.Haftasında Kasımpaşa A.Ş. ile oynadığı maçın Temsilci Raporu'nun 5. sayfasını ekte görüşlerinize 'yorumsuz' olarak sunuyoruz" denildi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu dün düzenlediği basın toplantısında, siyasi sloganlar nedeniyle TFF'nin kulübe ceza verdiğini söylemişti. Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu da Saracoğlu tribünlerinde taraftarların attığı "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sloganının suçmuş gibi gösterilip, gözlemci raporlarında yer aldığını söyleyip, bu duruma tepki göstermişti.

Bu açıklamalar üzerine bugün de TFF, hiçbir spor kulübünün, tribünlerden yükselen siyasi ve sosyal sloganlar sebebiyle PFDK'ya sevk edilmediğini bildiren bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü de "Yorumsuz" başlığı altında yayınladığı Temsilci Raporu ile TFF'nin bu açıklamalarına yanıt vermiş oldu.

İSTANBUL / (fotoğraflı)

gh(gh)