BEŞİKTAŞ derbisi öncesinde Fenerbahçe'de moraller yerinde.
Sabahki çalışmanın ardından teknik heyet ve futbolcular yemekte bir araya geldi. 30 Kasım cumartesi günü Kadıköy'de Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe'de takımın moral motivasyonunun üst düzeyde devam ettiği görüldü. Teknik heyet ve futbolcular Tuzla Dodo Marine'de derbi öncesi yemekte buluşurken liderliğin getirdiği keyif objektiflere de yansıdı.
Yemeğe sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu katılmazken, Egemen gecikmeli bir şekilde geldi. Yolu bulamayan Egemen takım arkadaşlarının esprili bir şekilde tepki göstermesine neden oldu.
Fenercell, yemekte futbolculara hediyeler dağıtırken bu durum da ortamı keyiflendirdi.
Bu arada Volkan Demirel ve Selçuk Şahin yemek sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Selçuk; "Derbi öncesi yemek için teşekkür ederiz.Çok güzel bir ortam. Çok güzel bir gidişatımız var inşallah aynı şekilde devam eder. Çok önemli bir maç. Kazanmamız gereken bir maç. Takım olarak kendimize güveniyoruz . Kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur" diye konuştu.
Volkan ise şunları söyledi: "Bu arada Fenercell'e bu organizasyonu düzenlediği için teşekkür ederiz. Çok güzel bir ortamımız var, umarım herşey böyle devam eder. Fenercell ile 1milyon hedefimiz var bu yolda güzel bir şekilde ilerliyoruz.
Derbiler güzel maçlardır bütün takımın beklediği maçlardır. Bütün takım olarak derbiyi bekliyoruz .İnşallah 3 puan alarak bu güzelliği devam ettirmek istiyoruz. Beşiktaş'ın önemli hücum oyuncuları var ama takım olarak savunma yapacağız, elimizden geleni yapacağız. Tamamı ile maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Şu an da bu güzellikleri böyle devam ettirmek için bu maçı da kazanarak yollumuza devam edeceğiz.
Volkan, "Beşiktaş kaptanı Sivok yaptığı açıklamada Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenerek onlardan daha iyi bir takım olduğumuzu göstereceğiz" açıklamasına ise şu cevabı verdi:
"Futbolda bu tarz diyaloglar, meydan okumalar güzelliktir .Onlar da kendi düşüncelerinde iyi olduklarını, maçı kazanmak istediklerini belirtiyorlar. Her takım sahaya kazanmak için çıkar .Bu sözler onların kendi düşünceleridir. Bizim şu an güzel bir ortamımız var bunu devam ettirmek istiyoruz.
Volkan, Beşiktaş'ın Kadıköy'de en son 8 sene önce kazandığı ve bu maçın skorunun 4-3 olduğunun hatırlatılması üzerine ise "Evet hatırlıyorum. Biz maçımızı bekliyoruz. Geçmiş geçmişte kaldı. Biz önümüze bakıyoruz. Güzelve centilmence maç olur ve kazanan tarafta biz oluruz inşallah" dedi. UD(UD/FG)