İSTANBUL, () - FENERBAHÇE, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında 16 Mart Pazar günü Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu ve Murat Hocaoğlu, antrenmanın ilk bölümünde kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışırken, antrenmanın ikinci bölümünde ise çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

Bruno Alves antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz ve Raul Meireles ise takımdan ayrı gerçekleştirdikleri özel program ile antrenmanı tamamladılar.

Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını yarın saat 16.00’da Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

os (os)