FENERBAHÇE'DE AKHİSAR BELEDİYE MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisar Belediye ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışmanın ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan Sarı-lacivertliler, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, çeşitli parkurlardan oluşan dayanıklılık koşusu ile tamamlandı.

Çaykur Rizespor maçında sağ arka alt adelesine darbe alan Gökhan Gönül tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, çalışmanın ilk bölümünde sol arka alt adelesinde sertleşme olan Egemen Korkmaz da, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Emre Belözoğlu'nun ise tedavisine devam edildi.

Fenerbahçe, Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HASAN ALİ KALDIRIM'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Bu arada Hasan Ali Kaldırım'ın doğum günü kutlandı.

Antrenman öncesinde tesislerde yapılan kutlamada, yeni yaşına giren Hasan Ali Kaldırım için doğum günü pastası kesildi. Tebrikleri kabul eden oyuncu, bu jestten dolayı teknik heyete ve takım arkadaşlarına teşekkür etti. İSTANBUL /