Hakan TARHAN/İSTANBUL, () - FENERBAHÇE'de Ersun Yanal'ın istifasının ardından göreve getirilen İsmail Kartal, teknik direktör olarak sarı-lacivertli takıma ilk antrenmanını yaptırdı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde futbolcularıyla sahada toplantı yapan Kartal'ın, göreve getirilen yeni antrenörleri tanıtarak, "Yıllardan beri birlikteyiz. Görev değişikliği oldu. Hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz. Ben futbolculuktan gelen teknik adamım. Sizi çok iyi

tanıyorum. Bu zorlu sezon öncesinde size güveniyorum. Hep birlikte bunu başaracağız" dediği öğrenildi. Futbolcuların da Kartal'ı tebrik ettiği belirtildi.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın birinci yardımcısının kaleci antrenörü Murat Öztürk olduğu, analizci Melikşah Sezgin'in de görevine devam ettiği bildirildi.

Kartal'ın, Hollanda'dan getirdiği antrenör Mete Soygül ile antrenör Zeki Göle ve kondisyoner Fatih Yıldız da, sarı-lacivertli takımın teknik ekibine katıldı.

GÖKHAN GÖNÜL ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Soma'ya yardım turnuvasında sağ el bilek kemiğinde yoğun ödem ve çatlak tespit edilen ve bir hafta takımdan uzak kalacağı açıklanan Gökhan Gönül, sarı lacivertli takımın bugünkü antrenmanında yer aldı. Sağ elinde sargı olan Gökhan'ın, Kartal'ın teknik direktör olarak ilk antrenmanında yer almak istediği için çalışmaya katıldığı belirtildi. Takıla birlikte koşan Gökhan, 5'e 2 pas çalışmasında da yer aldı.

Sakatlıkları bulunan Diego, takımdan ayrı koşu yaparken, Egemen Korkmaz ise antrenmana katılmadı. Aşil tendonunda ağrı olan Kadlec'in ise salonda

çalıştığı belirtildi

Bu arada idmanı, Diego Ribas'ın oğlu Davi basın mensuplarının bulunduğu bölümden izledi.