TAHSİN GÜNER ANKARA-

Fenerbahçe'nin haksızlığa uğradığını ve şike dosyasında adil yargılama yapılmadığını savunan sarı-lacivertli taraftarlar, "Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet" ve "Adalete Fener yak" sloganlarıyla Ankara'da toplanarak Anıtkabir'e akın etti.



Fenerbahçe'nin haksızlığa uğradığını ve şike dosyasında adil yargılama yapılmadığını savunan sarı-lacivertli taraftarlar, "Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet" ve "Adalete Fener yak" sloganlarıyla Türkiye'nin dört bir yanından yola çıkan taraftarlar sabah saatlerinde Ankara'ya geldi. Çeşitli güzergahlarda biraraya gelen taraftarlar daha sonra Anıtkabir'e akın etti. Taraftarlar Anıtkabir'in Tandoğan kapısından polis aramasından geçerek içeri alındılar. Fenerbahçeli onbinlerce taraftara, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarı da kendi formaları ve bayrakları ile destek verdi.

AZERBAYCAN BAYRAĞI'NA İZİN VERİLMEDİ

Anıtkabir yetkilileri kurallar gereği Anıtkabir'e Türk Bayrağı ve Fenerbahçe bayrakları dışında pankart, döviz ve bayraklarla girilmesine izin vermedi.

Azerbaycan Bayrağı ile Anıtkabir'e girmek isteyen bir taraftar ile Anıtkabir yetkilileri arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Taraftarlar bayraklarını dışarıda bırakarak içeri girdi.

TG(MA)