FENERBAHÇE, Antalya'ya tam kadro gitti.
Galatasaray derbisinde sakatlanan Volkan, milli takımlarından sıkıntılı dönen ve bellerinde ağrılar hisseden Mehmet Topal ve Caner, gribe yakalanan ama iyi duruma gelen Alves, haftalardır takımdan uzak kalan ama Portekiz milli takımının İsveç maçlarında oynayarak sahalara dönen Meireles, derbide kart cezalısı olduğu için oynayamayan Alper, görev verilmesi durumunda takımdaki yerlerini alabilecekler.
Antalya'ya giden 20 kişilik kadroda yer alan bu futbolcular Ersun Yanal'ın görev vermesi durumunda 3 puan mücadelesi için katkıda bulunmaya çalışacaklar.
VOLKAN: "GAYET İYİYİM"
Kaleci Volkan Demirel, Antalya'ya hareket öncesinde kısa bir açıklama yaparak, durumunun iyi olduğunu belirterek; "Hiç bir sağlık problemim yok Allah'a şükür iyiyim, oynayacak durumdayım" dedi.
CANER'E UYARI
Sarı kart sınırında bulunan Caner'e Yanal'dan uyarı geldi. Bir sonraki hafta Beşiktaş'ı konuk edecek olan Sarı-Lacivertli takımda teknik direktör Ersun Yanal, oyuncusunu uyararak Antalyaspor karşısında dikkatli olmasını istedi.
YÖNETİMDEN DESTEK
Bu arada Fenerbahçe kafilesinde yöneticiler de yer alarak takıma destek verdi. 7 Yönetici bugün takımla birlikte Antalya'ya giderken bazılarının ise maç günü gideceği belirtildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın olmayacağı maçta bugünden giden yöneticiler şöyle: Tahir Perek, Ünal Uzun, Serdar Erkan, Yalçın Haker, Selim Sapan, Erhan Türkoğlu, Metin Doğan.
FENERBAHÇE'NİN 20 KİŞİLİK MEDİCAL PARK ANTALYASPOR MAÇININ KADROSUNDA ŞU FUTBOLCULAR BULUNUYOR:
Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Salih Uçan, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo.
MUHTEMEL 11:
Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Emre, (Alper), Kuyt, Webo, Sow, (Emenike) UD(UD/FG)