Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi 2013-2014 sezonu şampiyonluğunu Ataşehir Big Chefs'de düzenlenen bir yemekle kutladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre yemekte Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Basketbol Şubesinden sorumlu yönetici Ahmet Özokur, yöneticilerden Yalçın Haker, basketbolcular ve teknik heyet de hazır bulundu.

Yemek sırasında Başkanvekili Abdullah Kiğılı, şu açıklamalarda bulundu:

"Basketbolcu kardeşlerim teknik kadro menajerler ile keyifli bir sezon geçirdik. Bunun vermiş olduğu keyifle rahat rahat yemeğimizi yiyoruz. Basketbol federasyonundan kupamızı alırsak hep beraber bu sezonun keyfini yaşamış olacağız. Bizi bugünlere getiren taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum kar yağmur demeden salonları doldurdular cefakar ve vefakar taraftarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Yeni sezon formalarımızın da lansman hazırlıkları sürüyor. Çok yakında başkanımızın 3 Temmuz sürecindeki mahkeme kararı çıkarsa güneş yüzümüzü aydınlatmaya devam edecek."

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic ise, yemek sırasında FBTV'ye şunları söyledi:

"Çok güzel bir sezon oldu. Sezonu Cumhurbaşkanlığı kupası ile başlayıp Beko basketbol şampiyonluğu ile bitirdik. Biz çok büyük bir aileyiz. Bunu herkese de gösterdik. Taraftar ve takım arasında çok büyük bir bağ var. Uzun seneler bu böyle devam edecek. Gelecek yılın adımlarına da başladık. Yüreğimden tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bugün diğer yöneticilerimiz de yanımızda çok teşekkür ediyorum. Geleceğe birlikte hazırlanıyoruz böyle büyük milyonlarca taraftarı olan bir kulüpte çalışmaktan gurur duyuyoruz. Hep beraber gelecek planlarımızı yapıyoruz. Bizi destekleyen Fenerbahçemizin diğer şube takımlarına da çok teşekkür etmek istiyorum. Beni yıl içinde en çok statta başkanımızın herkesi toplayıp aile fotosu çektirmesi etkiledi. Diğer takımlarımıza da teşekkür ediyorum bizi destekledikleri için. Bende diğer branşlardaki takımlarımıza onları desteklemek için maçalara gitmeye çalışıyorum. Basketbolcularımızın hepsi benim çocuklarım gibi onları 24 saat düşündüğümü onlar da biliyorlar. Yaptığım her şey onları sevdiğim ve onları geliştirmek için."

Basketbol Şubesinden sorumlu yönetici Ahmet Özokur ise, "Öncelikle tüm oyuncularımızı coachumuzu çalışanlarımızı tek tek tebrik etmek istiyorum. Çok zorlu bir sezon geçti. Şampiyon olan taraf biz olduk. Hepsinin büyük emeği var. Başkanımızın geldiği maçlarda takımımızın motivasyonu arttı. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Şampiyon olduktan sonra tüm teknik ekip ve takım eğlenmeye gitti. Şimdi bizimle yemekteler. Buruk bir şampiyonluk oldu sahada oynamayı isterdik. Ezeli rekabet ve ebedi dostluk olduğu zaman güzeldir. Biz hep beraber haklı olarak kazandığımız kupayı kutluyoruz" diye konuştu.

Yöneticilerden Yalçın Haker da, "Camiamıza hayırlı olsun. Taraftarımız Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da basketbol seyircisi oturmaya başladı. Basketbolu izleyen, ona göre tezahüratlar yapan bir taraftar oluşmaya başladı. Bu taraftarlar takıma itici güç oluyor, bu destekleri takıma pozitif yönde yansıyor. Gelecek sene basketbolla ilgilenen taraftarlarımızın belki de tüm salonu kapatacak kadar kombine alacağına inanıyorum. Sayın başkanımız bata olmak üzere Ülker Grubu Ahmet Özokur vasıtasıyla çok güzel bir şampiyonluk kazandık. Önümüzdeki sene bu durum bizim Final Four'da olmamızı sağlayacak" dedi.