İSTANBUL, () - FENERBAHÇE Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'a küfür ettiği iddiasını yalanladı.

Fenerbahçe Ülker'in Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital'la oynadığı play-off final serisi 5. maçının ardından Ergin Ataman'a küfür ettiği iddia edilen Mahmut Uslu, sarı-lacivertli kulübün internet sitesine açıklamada bulundu. Uslu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman'ın, cuma akşamı oynanan final serisi 5. maçının ardından şahsım hakkında ortaya attığı iddiaların, gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Yaşanmayan olayları yaşanmış zanneden Ataman'ın bu çirkin iftiraları, kendi ruh halinin dışa yansımasıdır. Bu tarz gerçek dışı söylemlerin Pazartesi günü oynanacak 6. karşılaşma öncesinde, algı yaratma amaçlı olduğu herkesin malumudur. Bu çirkin iftira nedeniyle bu kişi hakkında gerekli hukuki işlemleri başlatacağımın ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağımın bilinmesini istiyorum. Son olarak da Ataman'a naçizane tavsiyem, 30 metre mesafeden beni takip ederek halüsinasyon görmek yerine, sahaya bakıp takımını yönetmesidir."