FENERBAHÇE Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım, kongredeki amacın, 3 Temmuz'dan beri yaşananların hesaplaşması olduğunu söyledi.
Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kongrede 9 bin 380 oyun 6 bin 821'ini alarak yeniden başkan olan Aziz Yıldırım, kürsüde yaptığı konuşmada, normal seçim kongresi yapmadıklarını ifade ederek, "Olağanüstü kongredeki amaç, 3 Temmuz'dan beri yaşadıklarımızın hesaplaşmasıydı. Kulüp içerisinde günlük yaşayanlarla gerçek Fenerbahçelilerin mücadelesiydi. Fenerbahçe'ye ihanet edenlerle, Fenerbahçe için hapse girenlerin, 'dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe' diyenlerin mücadelesiydi. 2011'de şampiyon olduğumuz zaman Fenerbahçe-Ankaragücü maçında Trabzonspor'a çalışanların karşı listede olduğu bir mücadele yaşadık bugün ve onlar utanmadan buraya geldiler. Onlar gerçek Fenerbahçeliyse bu listeye girmemeleri ve buralara gelmemeleri lazımdı. Onlar Fenerbahçeli değil, günlük yaşayan insanlardır. Biz Fenerbahçe için varız, Fenerbahçe'nin neferleriyiz. Çocuklarımıza, bizden sonra geleceklere bu Fenerbahçe'yi, Cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda teslim edeceğiz. Bunun dışında kimse bir şey beklemesin" diye konuştu.
Yıldırım, bu sezon sportif açıdan her branşta şampiyon olacaklarını da iddia ederek, "Bu yıl Türkiye'de her branşta şampiyon olacağız. Yarın çıkıp demesinler, 'bunlar yine şike yapacaklar' diye. Biz sporcularımızın, yöneticilerimizin, kongre üyelerimizin, taraftarlarımızın, basında bizi tutan 3-5 gazetecinin veya lehimizde yazanlarla beraber bunu tarih yazacak" dedi. UD(UD/FG)