FENERBAHÇE, KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışmanın ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman çeşitli parkurlardan oluşan dayanıklılık koşusu ile devam etti. Oyuncular antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı. Maçın ardından galip gelen takımın oyuncuları objektiflerimize galibiyet pozu verdi

Bugün bir erkek bebeği dünyaya gelen ve özel izinli olan Bruno Alves ile gribal rahatsızlığını Bekir İrtegün antrenmanda yer almazken, Emre Belözoğlu'nun ise tedavisine devam edildi.

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11.00 ve 18.00'de yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. İSTANBUL /