FENERBAHÇE KAR YAĞIŞI ALTINDA ÇALIŞTI DÜN YAPILAN ANTRENMANA TEDBİR AMAÇLI KATILMAYAN GÖKHAN GÖNÜL BUGÜNKÜ İDMANDA YER ALDI Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Akhisar Belediye ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yoğun kar yağışı altında gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışma basına kapalı yapıldı.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda, dönüşümlü olarak yapılan hücum ve defans organizasyonları ile tamamlandı.

Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok ve Erten Ersu kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştıktan sonra hücum ve defans organizasyonlarında görev aldılar. Ayrıca altyapı takımlarında görev alan 11 oyuncu da antrenmanda yer aldı.

Dün yapılan antrenmana tedbir amaçlı katılmayan Gökhan Gönül takımla birlikte yapılan çalışmaların tamamında yer alırken, Egemen Korkmaz ise antrenmanı tedbir amaçlı içeride yaptığı çalışma ile sürdürdü. Emre Belözoğlu'nun da tedavisine devam edildi.

Fenerbahçe, Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. İSTANBUL / (fotoğraflı)