SPOR Toto Süper Lig’de yarın akşam Trabzonspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, Rize’ye geldi. Trabzon’dan yoğun güvenlik önlemleri altında Rize’ye geçen kafileyi taşıyan otobüse, kimliği belirsiz kişilerce yumurta atıldı.
Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak, saat 16.30’da Trabzon Havalimanı’na indi. Güvenlik nedeniyle Dış Hatlar Terminali’nden çıkarılan sarı lacivertli takımı çok sayıda basın mensubu karşıladı. Fenerbahçe kafilesinde önce yöneticiler, kendilerini bekleyen otobüse geçti. Daha sonra ise futbolcular ve teknik heyet havalimanı binasından çıkarak otobüse bindi. Emniyet güçleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, kafile 5 polis aracının eşliğinde Rize’ye hareket etti.
MEŞALELİ KARŞILAMA
Yaklaşık 50 dakikalık bir yolculuğun ardından Rize’de konaklayacakları otele ulaşan sarı  lacivertlileri, 100 kişilik taraftar grubu meşalelerle karşıladı. Taraftarının sloganları eşliğinde otele giren Fenerbahçe kafilesinin odalarına çıkarak dinlendiği bildirildi.
Polis ve Jandarma, otel önünde geniş güvenlik önlemi aldı, taraftarları futbolculara yaklaştırmadı. Fenerbahçe’yi taşıyan otobüse Trabzon–Rize yolculuğu sırasında kimliği belirsiz kişiler, yumurta attı. Otobüsün sağ tarafında birçok yumurta izinin olduğu görüldü.
Yarın akşam saat 20.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesinde şu futbolcular yer aldı:
"Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topuz, Samuel Holmen, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Pierre Webo"

MK-YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF