Uğur DEMİRKIRDI/DÜZCE, () - FENERBAHÇE, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ilk antrenmanının ardından öğle saatlerinde karayolu ile Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'ne geldi.

Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampa giren sarı-lacivertliler, buradaki ilk antrenmanı da akşam saatlerinde yoğun sis altında gerçekleştirdi. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 19.00'da başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, hafif tempolu koşular ile tamamlandı.

Egemen Korkmaz çalışmalarını özel program dahilinde takımdan ayrı sürdürürken, izinli olan Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Raul Meireles ve Pierre Webo ise çalışmada yer almadı. Kaleciler ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını çift antrenman ile sürdürecek. Sabah antrenmanı 10.30, akşam antrenmanı ise 18.30'da başlayacak.