İkinci yarı çalışmalarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde konakladığı otelin antrenman sahasında gerçekleştirdiği günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 19.00'da başlayan ve 1 saat 25 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından yarı sahada dönüşümlü olarak 10'a 9 hücum ve defans organizasyonları çalışan futbolcular, bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Antrenmanın ikinci bölümünde sol arka alt adalesine darbe alan Salih Uçan tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bırakırken, sol aşil tendonunda ağrıları olan Bekir İrtegün'ün yanı sıra Emre Belözoğlu da takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüler.

Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenman ile devam edecek. Günün ilk antrenmanı saat 10.30'da basın mensuplarına kapalı, günün ikinci antrenmanı ise saat 19.00'da ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilecek. ANTALYA /