KARTAL: SEZONA KUPAYLA BAŞLAMAK SEVİNDİRİCİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, önümüzdeki hafta start alacak Süper Lig öncesi kupa kaldırmanın sevindirici olduğunu söyledi. Süper Kupa finalinde oynanan futboldan memnun olduğunu dile getiren Kartal, "Galatasaray mücadelesinde ortaya koyduğumuz futbol umut verici. Penaltılar sonucu finali kaybetseydik dahi üzülmeyecektik. Her geçen gün daha da yukarı seviyelerde futbol oynayacağız" dedi. Basın toplantısında gazetecilerin derbi sonrası Volkan'ın Fenerbahçe TV'ye yaptığı, 'Belediyeler sokak köpeklerini temizlemeli yoksa bu iş bize kalacak' açıklamasını sorması üzerine Kartal, "Aşırı sertlik yoktu. Oyun centilmence geçti. Sadece ikinci yarının başında sahaya atılan pet şişeler vardı. Volkan'ın açıklamalarını duymadım yorum yapamam. Açıklamaları dinleyeceğim" değerlendirmesinde bulundu.
PRANDELLİ: DEFANSİF BLOĞU SAĞLAYAMADIK
Galatasaray Teknik Diraktörü Cesara Prandelli, seri penaltılarla kaybettikleri Süper Kupa finalinin ardından çok savaştıklarını söyleyip, "Şampiyon bir takıma karşı maç yaptık. Rakip daha uzun süredir birlikte oynuyor, birbirini tanıyor. Organize oynamaya çalıştık. Defansif bloğu tam sağlayamadık. Orta sahanın da duruşu tam oturmamıştı. Penaltılara kaldığı zaman loto oynamak gibi oluyor. Kimin kazanacağı belli olmuyor. Eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.
İtalyan teknik adam basın mensuplarının transferle ilgili soruları üzerine Başkan Ünal Aysal’ın bu konuda çalıştığını, beklediklerini söyledi.