GERİDE bıraktığımız sezon Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray'ın 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da oynayacağı Süper Kupa finalinin biletleri, İzmir, Soma ve Manisa'da satışa çıktı.
GECEDEN KUYRUĞA GİRDİLER
Futbolseverler, geliri Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren işçilerin ailelerine aktarılacak maça büyük ilgi gösterirken, İzlmir'deki bilet satış noktalarında uzun kuyruklar oluştu. Fenerbahçeli taraftarlar, Alsancak Stadı'nın protokol girişindeki gişesinde, Galatasaraylılar ise stat dışındaki gişede sıranın kendilerine gelmesini bekledi.
Bilyet alabilmek için dün geceden beri kuyrukta bekleyenler, bu arada karaborsacılara da tepki gösterdiler. Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmanın biletleri kale arkası 75, maraton ve kapalı tribün 150 TL'den satıldığı, yoğun ilgi üzerine biletlerin kısa sürede tüketilmesinin beklendiği bildirildi.
EN FAZLA 2 BİLET
Elektronik bilet uygulamasının geçerli olmayacağı final için her futbolsever, en fazla 2 bilet satın alabiliyor. Taraftarların kendi biletlerinde olduğu gibi ikinci bilet için de stada gidecek kişinin TC kimlik numarasını bildirmesi gerekiyor. Maç günü stat girişinde kimlik kontrolü yapılacak., Finalde Fenerbahçeliler Tarzan Tribünü ile Gediz yönündeki kale arkasında, Galatasaraylılar ise kapalı tribün ve Spil yönündeki kale arkasında yer alacak.
"MAÇIN OYNANMA YERİ İZMİR OLMALIYDI"
Bu arada bazı futbolseverler, Süper Kupa finalinin Manisa'da oynanmasına tepki gösterdi. Müsabaka için doğru adresin İzmir Atatürk Stadı olduğunu dile getiren taraftarlar, "Manisa'da maçı 15 bin kişi izleyecek. Karşılaşma İzmir'de oynansaydı 50 bin kişi stadı doldurur, hasılat katlanır, Soma'ya yardım miktarı artardı" dediler. sklinde konuştu. Dün geceden beri bilet kuyruğunda olduklarını ifade eden futbolseverler, karaborsa satıcılarına da tepki gösterdi.

FOTOĞRAF