NTVSpor'a konuşan Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda eşleştiği Monaco kurasını değerlendirdi.

İŞTE MAHMUT USLU'NUN SÖZLERİ

En kuvvetli takımı çektik ama Şampiyonlar Ligi'ne çıkmak istiyorsak devam etmeliyiz. Biz bu sene Şampiyonlar Ligi'ne onlarında takım olarak hazır olduklarına inanmıyorum. 15 gün minimum dinlenme sürekleri var. Bizim çocukların 2 hazırlık maçımız var tahminimce hazır olacaklardır.

"TAKIMIMIZA İNANIYORUZ"
Bizim şu an da kalecilerimiz iyileştirdiği takdirde biz hazırız yani. Takım hazır ama hocamız 3'lü savunmayı deniyor ama bunu zaten çocuklar yapamazsa 4'lüye döner. Yeni aldıklarımız kaliteli oyuncular çıktı. Liverpool'dan aldığımız Skrtel yeni başladı bence takım iyi... Emenike kendisine gelmiş yani takım hazır gibi duruyor biz inanıyoruz idareciler olarak ve oyuncularda bu işin bilincinde... Bu turdan sonra gelecek takım daha zor olacak.

'İLK MAÇIN İÇERİDE OLMASI AVANTAJ DEĞİL'
İkili maçlarda hiç belli olmuyor. Ligde tamam ama bu turlarda belli olmuyor. Gol yerseniz dezavantaj, yemezseniz avatanj oluyor. Burada yenildiğimiz takımları orada yeniyoruz ama belli olmuyor. Bizim taraftarımızın çoğu tatilde ama o tarihe kadar gelebileceklerini ve taraftarımızla birlikte iyi bir netice alabileceğimizi düşünüyorum.