İKİNCİ yarı çalışmalarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Konakladığı otelin antrenman sahasında teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 19.00’da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren çalışmanın 30 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Emre Belözoğlu antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ardından takımdan ayrı özel program eşliğinde gerçekleştirdiği çalışmayla antrenmanı tamamladı. Bekir İrtegün ve Salih Uçan tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program ile sürdürdü. Sağ kasığında sertleşme olan Selçuk Şahin ise tedbir amaçlı antrenmana çıkmayarak, takımdan ayrı gerçekleştirdiği çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, yarın saat 10.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanın ardından saat 20.00’de Hannover 96 ile hazırlık maçında karşılaşacak. os (os)