Mustafa AKIN/İSTANBUL, () - FENERBAHÇE, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 4 Mayıs Pazar günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenmanda futbolcular, koşu, ısınma ve 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Çift kale maçta yeşil takım, pembe takımı 9-8 yendi.

Dünkü antrenmanda sağ bacağına darbe alan ve çalışmayı yarıda bırakan Salih Uçan, sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ve kasık ameliyatı olan Hasan Ali Kaldırım antrenmanda yer almadı. Salih Uçan ve Egemen Korkmaz'ın özel program eşliğinde salonda çalıştığı bildirildi.

Bu arada antrenmanı, Fatih Beyazıt Ford Otosan İlköğretim Okulu'nun öğrencileri de izledi. Öğrenciler, teknik direktör Ersun Yanal'a baklava ikram etti ve çiçek verdi.

Fenerbahçe, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından öğleden sonra özel uçakla İzmir'e gidecek. Bir gece İzmir'de konaklayacak Fenerbahçe kafilesi, maç günü otobüsle Manisa'ya gidecek.



ma (os)